English

Friss a sajtó!
Sajtószobánkban mostantól a folyamatosan megtalálhatók azok a cikkek, melyek a sajtóban a fesztiválról napvilágot láttak. A feltöltés folyamatos.
LILIOM - közönségtalálkozó
Hamburgban a nézők egy része sorokban hagyta el az előadást . Akik a 2-i vendégjátékot "kibírják", alőadás után beszélgethetnek Michael Thalheimer rendezővel.
Fotópályázat!
Fotópályázat a BÖF-ön, szép díjak!


Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Odrovics Szonja

Faludi EszterVélemények a Fesztiválról ( cialis )
Tánc ( edcjm )
OFF programok ( earned income tax credit )
Színház ( lqgtq )


PROGRAMOK // Október 17. - 18:00
Kálvin tér
PONT:ITT:MOST

A pályázat meghirdetése

A pályázati kiírás ismertetésa a "Public Art" program keretében: október 17-én a Kultiplexben

Jelentések és Cikkek
Mócsing   (Ágoston Viktor, 2003-10-18)


Galéria

Ajánló
A BÖF és az ARC művészeti társulás rendhagyó vállalkozásba kezd idén, amikor közösen nagyszabású köztéri szoborpályázatot kezdeményez PONT:ITT:MOST címmel. A rendezvény a köztéri szobor kérdésének hazánkban többszörösen megválaszolatlan helyzetére reagál. Abból a felvetésből indul ki, hogy sem a rendszerváltás után felállított, tartalmilag ugyan új, formailag azonban idejemúlt köztéri alkotások, sem az építészeti megrendelések toldalékát képző, dekoratív plasztikák nem alkalmasak a köztéri művészet újragondolására. Szemben a hagyományos emlékmuvek örök üzenetével, aktuális és közérthető művek létrehozását állítja a középpontba, melyek egyszerre nyújtanak szórakozást, kikapcsolódást és teremtenek fórumot a nyilvános párbeszédnek.
Mit tud és mit gondol a nagyközönség a kortárs képzőművészetről? Milyennek képzeljük városunk ideális arculatát? Kik a mai magyar szobrászok? Az első kiírás a fővárosnak azokra a frekventált helyszíneire koncentrál, ahol évente egymást váltó alkotások lesznek láthatók. Míg idén Budapest 4-5 közterén hatalmas kérdőjelek hívják fel a járókelők figyelmét a pályázatra, jövőre már szakmai zsűri által kiválasztott köztéri munkák állnak ugyanott!


Támogató: THORN

[ << Előző program ] [ Következő program >> ]
  2003. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Minden jog fenntartva.

english magyar