English

Friss a sajtó!
Sajtószobánkban mostantól a folyamatosan megtalálhatók azok a cikkek, melyek a sajtóban a fesztiválról napvilágot láttak. A feltöltés folyamatos.
LILIOM - közönségtalálkozó
Hamburgban a nézők egy része sorokban hagyta el az előadást . Akik a 2-i vendégjátékot "kibírják", alőadás után beszélgethetnek Michael Thalheimer rendezővel.
Fotópályázat!
Fotópályázat a BÖF-ön, szép díjak!


Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Odrovics Szonja

Faludi EszterVélemények a Fesztiválról ( cialis )
Tánc ( edcjm )
OFF programok ( earned income tax credit )
Színház ( lqgtq )


PROGRAMOK // November 02. - 19:00
Merlin Színház
VIII. Soros Stúdiószínházi Napok: Jászai Mari Színház, Tatabánya Friedrich Dürrenmatt: PLAY STRINDBERG

rendezte: Guelmino Sándor

Ajánló
Nyolcadszor találkozhat a színházszerető közönség az Őszi Fesztivál műsorfüzetében a Soros Stúdiószínházi Napok programjával. Nyolcadszor, s egyben utoljára. A Soros Alapítvány csaknem tíz éve kezdte szervezetten támogatni az új művészi kifejezési formákat kereső alternatív és stúdiószínházi társulásokat, s évente a Stúdiószínházi Napok keretében biztosított lehetőséget arra, hogy a nagyközönség is megismerhesse a támogatott produkciók legjobbjait. Az Alapítvány idén lezárta színházi programját, tehát utoljára látható a bemutató-sorozat, amely ez alkalommal az eddiginél is gazdagabb kínálatot nyújt az érdeklődőknek. A válogatók igyekeztek teljes áttekintést adni arról a műfaji, stiláris és gondolati sokféleségről, amely a jelenlegi magyar kísérletező szellemű színházművészetet jellemzi. A bemutató sorozatot konferencia zárja, amelyen a színházi alkotók s e színházi réteg ténylegesen vagy potenciális támogatói arra keresik a választ: hogyan tovább a Soros nélkül? (Nánay István)


[ << Előző program ] [ Következő program >> ]
  2003. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Minden jog fenntartva.

english magyar