English

Friss a sajtó!
Sajtószobánkban mostantól a folyamatosan megtalálhatók azok a cikkek, melyek a sajtóban a fesztiválról napvilágot láttak. A feltöltés folyamatos.
LILIOM - közönségtalálkozó
Hamburgban a nézők egy része sorokban hagyta el az előadást . Akik a 2-i vendégjátékot "kibírják", alőadás után beszélgethetnek Michael Thalheimer rendezővel.
Fotópályázat!
Fotópályázat a BÖF-ön, szép díjak!


Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Odrovics Szonja

Faludi EszterVélemények a Fesztiválról ( cialis )
Tánc ( edcjm )
OFF programok ( earned income tax credit )
Színház ( lqgtq )


PROGRAMOK // Október 17. - 20:00
Trafó
Cirkuspiloterna/Cirkus Cirkör (S)

Miss.Lyckad

Jelentések és Cikkek
Cirkus Cirkör kedvcsináló   (Csont Szandra, 2003-10-20)
Szemelvények a modern cirkuszról   (Fesztiválújság,2003-10-16)


Kritikák
Cirkuszcikk   (Árva Csilla, 2003-10-20)


Galéria

Ajánló
A cirque noveau vagyis az új cirkusz műfajának egyik legizgalmasabb, világszerte ismert társulata a svéd Cirkus Cirkör: a merész és szellemes előadásairól ismert társulat két éve már Budapesten is bemutatkozott zajos sikerrel. A fiatal artisták által 1995-ben, Stockholmban alapított Cirkör megteremtette a svéd kortárs cirkusz alapjait, és – számos izgalmas, összművészeti szellemben készült előadást létrehozva – bevezette a cirkusz műfaját a svéd előadó-művészetbe.
A társulat vezetői két-, illetve hároméves, Cirkuspiloterna (cirkuszpilóták) névre keresztelt tanulmányi programot hoztak létre, melynek keretében fiatal akrobaták és artisták képezhetik tovább magukat, elmélyülve a műfaj valamennyi ágában. A program alapját a cirkuszművészet alkotja, de az más művészeti ágak (a színház, a kortárs tánc, a zene) technikáival és elméleti képzéssel is kiegészül.
A most látható, legfrissebb, tizenhárom szereplős diákprodukció, a Miss. Lyckad 2003 nyarán került színre, és fantasztikus légtornász-, zsonglőr- és akrobatamutatványok sorát foglalja magában. A lelkes, fiatal és szeretetre méltó csapat tagjai mestereik munkáihoz méltó, meghökkentő, szellemes, fergeteges jeleneteket mutatnak be.


Támogatok: Svéd Királyság Nagykövetsége, Swedish Institute
A Trafóval közös rendezésben

[ << Előző program ] [ Következő program >> ]
  2003. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Minden jog fenntartva.

english magyar