English

Friss a sajtó!
Sajtószobánkban mostantól a folyamatosan megtalálhatók azok a cikkek, melyek a sajtóban a fesztiválról napvilágot láttak. A feltöltés folyamatos.
LILIOM - közönségtalálkozó
Hamburgban a nézők egy része sorokban hagyta el az előadást . Akik a 2-i vendégjátékot "kibírják", alőadás után beszélgethetnek Michael Thalheimer rendezővel.
Fotópályázat!
Fotópályázat a BÖF-ön, szép díjak!


Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Odrovics Szonja

Faludi EszterVélemények a Fesztiválról ( cialis )
Tánc ( edcjm )
OFF programok ( earned income tax credit )
Színház ( lqgtq )
Gyorstalpaló elektronikus zenei tanfolyam kezdőknek és haladóknak

2003-10-22 13:10:06


Október 25-e és 31-e között egy héten át DJ-fesztiválnak ad otthont a Kultiplex

A fesztivál korunk egyik legnépszerűbb és talán legdinamikusabban változó zenei műfaját járja körül. Különlegessége, hogy egyrészt minden nap más és más zenei stílus hazai képviselői lépnek fel, másrészt pedig a zenét megelőzően stúdióbeszélgetésekre is sor kerül. A rendezvény nemcsak a DJ-kultúrával kapcsolatban kialakult tévhiteket igyekszik eloszlatni, hanem útmutatással is szeretne szolgálni az ebben a szerteágazó műfajban eligazodni vágyók számára. A 20 órakor kezdődő beszélgetéseken többek közt szó esik majd a budapesti party-kultúráról, az elektronikus zene történetéről és főbb műfajairól, valamint a scratch-elés művészetéről, a graffitiről és a live act-ről. 22 órától aztán a lemezjátszókhoz állnak a hazai party-szcéna legnevesebb alakjai: Palotai, Cadik, marka, Superman, Norik, Lakatos Gyuszi, Longman, Bratwa, Infra Gandhi, Cyborg Templar, Gimmeshot és Anorganik.

Kapcsolódó program
DJ Fesztivál

  2003. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Minden jog fenntartva.

english magyar