English

Friss a sajtó!
Sajtószobánkban mostantól a folyamatosan megtalálhatók azok a cikkek, melyek a sajtóban a fesztiválról napvilágot láttak. A feltöltés folyamatos.
LILIOM - közönségtalálkozó
Hamburgban a nézők egy része sorokban hagyta el az előadást . Akik a 2-i vendégjátékot "kibírják", alőadás után beszélgethetnek Michael Thalheimer rendezővel.
Fotópályázat!
Fotópályázat a BÖF-ön, szép díjak!


Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Odrovics Szonja

Faludi EszterVélemények a Fesztiválról ( cialis )
Tánc ( edcjm )
OFF programok ( earned income tax credit )
Színház ( lqgtq )


ÍRÁSOK
Kortárs Japán tánc

2003-10-22 12:28:20A Punk Execution eleje nekem nem nagyon tetszett, vagyis nem volt szimpatikus a véres zombi, de attól még jól volt megcsinálva a sok seb és heg, a táncos testén. Tetszettek a videóbejátszások. Jó volt amikor Tanno Ken'ichi véresen ment a tömegben és állt a mozgólépcsőn. A videóban sokan nem is figyeltek rá, vagy nem érdekelte az utca emberét, hogy egy hulla van köztük. Mindegyik performancenak volt címe. A zene érdekes volt, főleg az a rész amikor egy kopasz gitáros kezdett zenélni. Érdekes volt a haja a gitárosnak és a táncosnak!
A Szakadék szélén című előadás díszlete érdekesen volt megcsinálva, mert minden papírból volt. Volt egy olyan rész amikor egy Sherlock Holmesnak öltözött táncos jött be egy nagyon nagy nagyítóval. Fölkapott egy papír széket és elöbb a táncosokhoz majd a közönséghez dobálta a széket, persze nem fájt senkinek mert papírból volt a szék. A ruhák is papírból voltak, elöször azt hittem, hogy fekete-fehér színűek, de amikor megváltozott a fény kiderült, hogy színes újságból voltak csinálva. Aztán átöltöztek és elég érdekes arckifejezéssel táncoltak. Ez a rész nekem nem nagyon tetszett. A zene elég érdekes volt, nekem nem nagyon tetszett, lehetett volna pörgősebb is, de attól még tetszett az előadás.

Nekem talán az első eladás jobban tetszett. Talán mert jobb zene volt benne mint a másodikban és jobban táncolt benne Tanno Ken'ichi. A második kicsivel unalmasabb volt, de jobb volt a díszlet. Attól még hogy annyira nem tetszett az előadás, érdemes volt rá elmenni.

Kapcsolódó program
Kortárs Japán estek (J)

Kiss Benedek Kristóf további írásai
Egy lekvár zenével és festészettel fűszerezve
Iliász
szenegáli tánc

  2003. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Minden jog fenntartva.

english magyar