English

Friss a sajtó!
Sajtószobánkban mostantól a folyamatosan megtalálhatók azok a cikkek, melyek a sajtóban a fesztiválról napvilágot láttak. A feltöltés folyamatos.
LILIOM - közönségtalálkozó
Hamburgban a nézők egy része sorokban hagyta el az előadást . Akik a 2-i vendégjátékot "kibírják", alőadás után beszélgethetnek Michael Thalheimer rendezővel.
Fotópályázat!
Fotópályázat a BÖF-ön, szép díjak!


Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Dorogman Hédi

Odrovics Szonja

Faludi EszterVélemények a Fesztiválról ( cialis )
Tánc ( edcjm )
OFF programok ( earned income tax credit )
Színház ( lqgtq )


ÍRÁSOK
szenegáli tánc

2003-10-31 14:26:54A Cie Bud Blumenthal nekem nagyon tetszett. Jó volt amikor az elején a két sötétbőrü táncolt. Olyan volt mintha valami illúzióban lennék, mert a zene is lassú volt. A tánc brékre és capoueirára hasonlított lassú változatban. Szerintem a ruhák lehettek volna érdekesebbek vagy találóak. A föld be volt borítva műanyag szálakkal és azon táncoltak. Először azt hittem rá hogy szénán táncolnak és csak a szünetben derült ki hogy műanyag szálakon mozognak, tehát az elején tévedésben éltem és utána megvilágosodtam.


A második részben két fehér fiú táncolt. A földre projektorral vetítettek animációkat, ez nekem nagyon tetszett. Volt például egy olyan rész amikor a pasi meglendítette a kezét és egy csík ment végig a földön. Nekem ez a rész jobban tetszett , mert pörgősebb volt és a zene is gyorsabb volt mint az első előadásban.

A Két előadás összegezve nekem nagyon tetszett. Lehetett volna pörgősebb a zene és gyorsabb lehetett a tánc. De ez így volt jó ahogy volt. Főleg az animációs rész tetszett, jó ötlet volt a vetítés. Jobb lett vona ha az első részben is van valami érdekes, de nekem tetszettek benne azok a műanyag szálak.

Kapcsolódó program
Cie Bud Blumenthal (B-Szenegál)

Kiss Benedek Kristóf további írásai
Kortárs Japán tánc
Egy lekvár zenével és festészettel fűszerezve
Iliász

  2003. Budapesti Fesztiválközpont Kht. Minden jog fenntartva.

english magyar